BartT4T.reismee.nl

Klaar voor vertrek...

Tas is gepakt. Gek om allemaal zomerse kleding in te pakken. Verder een echte tropenspullen, zoals Deet en malariatabletten. Daarnaast veel workshop materiaal. Morgen om 6.34 uur vertrek van Den Helder CS. We vliegen om 10.35 uur. Ik hoop dat het bloggen lukt, nu er een glasvezelkabel is gebroken voor de kust van Oost Afrika. We zullen zien... Ik heb er zin in! Tot snel.

Weblog aanmaken

Samen met de leerlingen van groep 6 heb ik een weblog aangemaakt als voorbereiding op mijn reis naar Kenia met teachers4teachers. Nog een week...

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Groetjes,

Bart